Fallkniven PC u novim bojama

Raznobojna gama PC modela

Raznobojna gama PC modela

Fallkniven je izbacio na tržište PC model sa raznobojnim ručkama. Nove boje omogućuju da izaberete nož po svom ukusu i potrebama, a one se vrlo razlikuju od pojedinca do pojedinca.

PC je pravi EDC nož vrhunskih karakteristika, namenjen za svakodnevnu upotrebu. Neko će ga uvek imati uz sebe na terenu i izabraće jarku boju, kako b i ga lako pronašao ako mu ispadne u travi. Neko drugi će ga uvek imati uz sebe u svakodnevnim gradskim situacijama kao Urban EDC nož, pa će želeti da nož bude recimo u boji farmerki. Za one koji ni u every-day situacijama ne odstupaju od visoke elegancije pravi izbor je crni model sa 24-oro karatnom pozlatom – pozlaćena osovina i tri pozlaćena šrafa.  Da ne nabrajamo dalje, izbor je širok, pogledajte Fallknivenovu raznobojnu gamu i izaberite model koji najviše “leži” uz vas.

Ovaj moderan i lak EDC nož je od nerdjajućeg laminiranog kobaltnog CoS čelika i u poredjenju sa drugim beskrajno dugo drži oštrinu. Ima samopodmazujuće ležaje od PTFE polimera i rukohvat od grilona dodatno ojačan fiberglasom. Lajneri sa kočnicom (liner-lock), osovina i torx šrafovi su odradjeni savršeno precizno od termički tretiranog nerdjajućeg 420 J2 čelika.

Detalje o nožu i dimenzije pogledajte ovde. Ukoliko želite pravi EDC nož vrhunskih karakteristika, model PC je savršen izbor. Informacije i narudžbine telefonom 063/264-191.

Standardni PC model koji je prvi proizveden

Standardni PC model koji je prvi proizveden

 

 

 

 

 

 


← povratak na prethodnu stranuPogledajte noževe iz naše ponude: