Oštrači

CC4 oštrač

CC4 oštrač

Oštrač CC 4
Super-fini kombinovani oštrač sa dve keramičke strane.

Namenjen je za najfinije oštrenje noževa, sekira, mačeta i različitih alata. Laganim postupkom se dobija nezamislivo oštro sečivo.

Bela strana finoće 0,1 mikron služi za izvlačenje ekstra finih ispoliranih oštrica, a sivkasta grublja strana (veštački safir) finoće 1 mikron, koristi se za popravke tj. ravnanje nastalih oštećenja na sečivu.

Dimenzije oštrača su 100 x 32 mm. Uz oštrač se dobija kvalitetna kožna futrola. Isporučuje se u providnoj zaštitnoj transportnoj ambalaži.


DC4 oštrač

DC4 oštrač

Oštrač DC 4
Manji kompaktan kombinovani oštrač.

Namenjen je za terensku upotrebu i lako nošenje u džepu. Praktičan je i za kućnu upotrebu. Svetla “zlatna” strana je veštački dijamant cirkon (25 mikrona). Tamnija strana je fina keramika za izvlačenja oštrice – finiš.

Dimenzije oštrača su 100 x 32 mm. Uz oštrač se dobija kvalitetna crna kožna futrola. Futrola se može koristiti i za nož U2 ili U4. Oštrač se isporučuje u providnoj zaštitnoj transportnoj ambalaži.


DC 521 oštrač

DC 521 oštrač

Oštrač DC 521
Veliki kombinovani stoni oštrač za izuzetno udoban rad.

Svetlija “zlatna” strana je veštački dijamant cirkon (25 mikrona). Tamnija strana je fina keramika za izvlačenja oštrice – finiš. Obe strane oštrača su izuzetno precizno obradjene. Veća masa oštrača omogućava da se pri oštrenju nož drži sa obe ruke.

Dimenzije oštrača su 210 x 55 mm. Oštrač se isporučuje u u providnoj zaštitnoj transportnoj ambalaži.velikoj poklon kutiji