2. Bushcraft kamp Kučajske planine

Pridružite nam se na 
2. Bushcraft kampu u Kučajskim planinama 21-26. jun 2011. 
u organizaciji Survival foruma http://survival.freeforums.org/
Kučajske planine
Kučajske planine su jedan od najdivljijih regiona u Srbiji. To je za naše prilike veoma velika nezagađena teritorija gde se još mogu videti stoletne šume i neke divlje životinje, a poznat je i projekat vraćanja medveda u ovaj region. U Kučajskim planinama  je bogato lovište Valkaluci.
http://www.youtube.com/watch?v=93tBlTmmbnI&feature=related 
Ima divljih svinja, srna, lisica, jazavaca, fazana, zečeva, a vuk dođe kao domaća zverka. Teren je brdovit, sa dosta vode i šume. Sve ovo je dovoljno dobar razlog da ovde nastavimo našu seriju organizovanja bushcraft kampova, započetu prošlog meseca kampom na Goču.
Vodopad Prskalo
Sada idemo manje opremljeni u veću avanturu. Polazimo iz dva pravca, Beograda i Kraljeva, a pridružiće nam se i prijatelji iz Crne Gore. Dobrodošli su svi zainteresovani koji su u  odličnoj kondiciji, spremni na dugo pešačenje i izazove divlje prirode. Neophodno je poznavanje veštine orjentacije i solidna fizička priprema. Svi su odgovorni za svoje zdravlje i ponašanje u prirodi, kao i paljenje vatre.
Grupa koja polazi iz Beograda ide autobusom do izvora Grze (planinarski dom), pa dalje u nepoznato. Lokacija za susret sa drugom grupom je kod vodopada Prskalo. Samo par ljudi zna celu maršutu. Organizator ima GPS.
Šatore ne nosi niko, obavezne su dobre cipele, nešto hrane, prva pomoć, nož, sekira, testera, pelerina, ranac, veća folija za izradu skloništa, podmetač i vreća za spavanje, pribor za eventualno pecanje, boca za vodu. 
Više informacija telefonom kod organizatora i na Survival forumu http://survival.freeforums.org/
Obavezno je lično upoznavanje pre polaska sa novim učesnicima kampa.
Vidimo se u divljini…

Boris Pišot, 063/264-191

← povratak na prethodnu stranuPogledajte noževe iz naše ponude: